SOUL2SOULkidz
Photoshoot kinderfeestjes

Hieperdepiep hoera!

Bij Kidskartel weten we wel hoe we een kinderfeestje bouwen. Hieronder vind je alvast een aantal toffe kinderfeestje. Heb je zelf een leuk idee voor een kinderfeestje, babyshower of workshop? Bel ons en het is geregeld! Het is ook mogelijk om workshops te volgen of je eigen workshop hier te geven. Dus geef je zelf workshops of loop je met het idee dit te gaan doen, informeer dan naar de mogelijkheden om dit wellicht tegen gunstige voorwaarden in onze shop te doen. Ook mogelijk in de avonduren….

Kinderfeestje!

Wanna be a Moadel kinderfeestjes

Kinderfeestje : Wanna Be Model!

Je begint met een high-tea met hapjes, taartjes en lekkers van de mooiste bordjes en thee uit het mooiste theeservies. Als de buikjes vol zijn, word je omgetoverd tot een echt model met make-up en haarfrutsels of met pruiken, brillen en verkleedkleding uit onze “Dress to Impress” hoek. Dan mag je op de foto op een hele coole schommel of een andere spot in de shop. Daarna ga je een fotolijstje pimpen met lintjes, stofjes, knoopjes, bloemetjes en nog veel meer om daar je te gekke foto in te doen ter herinnering aan deze mooie dag!

                   Tijdsduur: circa 2 uur                         Prijs €16.50/- p.p.

Body Paint kinderfeestjes

Kinderfeestje : Draw like Jill!

Wil jij met al je vriendinnen leren om de door Jill’s zo typerende meisjes te leren tekenen, en nog veel meer? Van heerlijke taartjes tot de coolste jurkjes en meest schattige diertjes? Je kunt je helemaal uitleven in het pimpen van jurkjes en high heels of bijvoorbeeld bij het ontwerpen van je eigen unieke parfumflesjes. Na een heerlijke high-tea ga je samen met Marieke van Body-art aan de slag. Met simpele basis technieken kun je alles tekenen wat je in je hoofd hebt, want in jouw wereld is alles mogelijk!

Tijdsduur; Circa 2 uur
Prijs; €17.50/- p.p.

Babyshowers

Baby Shower!

Je babyshower vier je natuurlijk ook bij Kidskartel en zal je sowieso goed bevallen! Een heerlijke high-tea….en hoe leuk is dat? Je kleine wonder iedere dag een originele zelf gepimpte romper aangeven made bij your best friends? Heb je zelf een leuk idee dan is dat ook altijd mogelijk, de keuze is reuze!

Tijdsduur: circa 2,5 uur
Prijs: op aanvraag

Make your Accessories kinderfeestjes

Kinderfeestje : Bling bling Party!

Na een overheerlijke high tea ga je een zelf samen te stellen (naam)armbandje, ketting of sleutelhanger maken. Iedereen mag lekker snuffelen tussen alle vrolijke kralen en linten om vervolgens met je eigen creatie aan de slag te gaan. Het resultaat is altijd origineel en geweldig! Er worden tijdens het feestje ook foto’s gemaakt en deze krijg je gemaild.

Tijdsduur: circa 1,5 uur.
Prijs: €15/- p.p.

Pimp your pizza kinderfeestjes

Kinderfeestje : Pimp your Pizza Party!

Beleg je eigen pizza zodat het de lekkerste pizza van de melkweg wordt! Na het eten en een lekker ijsje ga je nog een potje pizza sjoelen om vervolgens als echte voldane pizzabakkers naar huis te gaan. Een groepsfoto in een lijstje voor de jarige maakt dit een feestje om nooit te vergeten!

Tijdsduur: Circa 1,5 uur
Prijs: €12.50/- p.p.